Bedrijf in balans

In de huidige tijd ligt er een hoge werkdruk bij het personeel en de werkgever. Er moeten veel ballen in de lucht gehouden worden en het fysieke contact met collega's voelt aan als een gemis. Het gevaar van burn-out en ziekte ligt op de loer. Wij kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan de gezondheid van u en uw personeel. En wat is er nu leuker dan dat in de vorm van een bedrijfsuitje aan te bieden!

Door een (halve) dag met collega's samen te zijn ontstaat er weer opnieuw verbinding met elkaar. U en uw personeel komen even helemaal tot zichzelf door aandacht te besteden aan eigen lichaam en geest. Behalve dat het heel leuk en leerzaam is, levert het ook fysiek, mentaal en emotioneel echt iets op. Een ieder voelt zich na deze dag opgeladen, de focus wordt versterkt, de spanning verlaat het lijf, de bewustwording wordt vergroot en het contact met collega's geïntensiveerd.  Een echte boost waar zowel personeel als het bedrijf baat bij heeft.

Er is een aanbod van 6 verschillende arrangementen, allemaal gericht op gezondheid: ontspanning, beweging en voeding. De dag wordt geheel met workshops en lunch verzorgd in Yogastudio Hoevelaken. Zolang de anderhalve meter maatregel geldt, is er plaats voor max. 11 personen per keer. Het uitje wordt georganiseerd voor minimaal 6 personen.